חשיפה להדברה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/10/2023 | 17:06 | מאת: נגה

שלום, אני בשבוע 25 וכיום נודע לי שביצעו ריסוס כנגד נמלת האש על גבי דשא הבניין. החומר נקרא גרנולר והחומר הפעיל פיפרוניל 0.05. אני גרה בקומה 5. האם יש סכמה מהחומר?? ממה שהבנתי מהמדביר החומר בטוח לבני אדם ולבע"ח אבל בכל זאת הייתי מעוניינת להתייעץ איתך האם יש חלילה סכנה כלשהי?? האם מותר לי להיות בבית עם חלונות פתוחים? כרגע סגרתי כי אין לי מושג מה מידת התפשטות החומר תודה

מה לעשות? המדביר בכל זאת איש מקצוע והוא צודק. אין שום אזהרה לחומר לגבי נשים בהריון! בלי קשר, החומר לא עולה לקומה 5, גם לא לקומה 1 החומר מוצק ולא נדיף. הוא מפוזר בשטח בכמות אפסית בגרנולות, כך שהוא נשאר באזור שבו יש את הנמלים שהוא צריך להדביר. זה לא יעשה את העבודה אם החומר יתנדף. תפתחי חלונות אין שום סיכון להריון או לבני הבית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות