ערבוב חומרים אסורים וחששות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/10/2023 | 09:33 | מאת: ליאור

שלום וברכה, שמתי אקונומיקה בשירותים של סנו גאבל (לא מאה אחוז אקונומיקה) והיו על האסלה כדוריות לאסלה בריח לימון שמכילים מעל 30 אחוז סורפקטנט, 5-15 אחוז נוניוני סורפקטנט, בושם, citral, limonene. האקונומיקה מכילה אקונומיקה ועוד כמה חומרים. האם מדובר על ערבוב מסוכן?? עדיין יש ריח חזק של אקונומיקה שלא עובר

כל החומרים בכדוריות אסלה הם סבונים ובושם, אין בעיה בכלל! נכנס לשם אקונומיקה אז יש ריח. אם אתם כל כך חוששים מאקונומיקה אפשר להפסיק להשתמש בה, היא בדרך כלל מיותרת ברוב תהליכי הניקוי.

29/10/2023 | 15:10 | מאת: יעל

אז איך אפשר לנקות אסלה בלי אקונומיקה?

למה אקונומיקה? איך ניקו לפני שהיתה אקונומיקה בכל בית? תבדקי בחנויות חומרים אחרים לניקוי אסלות, וממש לא יקרים. לא ללכת על טבעיים ואורגניים, אין להם שום יתרון על פני תכשירים אחרים ללא אקונומיקה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות