בליעת שברי זכוכית זה מסוכן?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/10/2023 | 14:19 | מאת: ליאור

שלום, התנפצה במטבח כוס זכוכית שהייתה בסמיכות לאוכל. ניקיתי הכל ויצאתי מנקודת הנחה שזה לא באוכל. היום אכלתי אורז ולדאבוני ראיתי שיש שם שברים קטנים ומאוד ייתכן שאכלתי מהזכוכית מבלי להרגיש. אני ממש חוששת שזה יכול חלילה להזיק לעובר אני בהריון. האם יכול לסכן את העובר? תודה

שוב עובר? מה הקשר? הוא ברחם לא בקיבה ובמעיים. אם אכלת שברי זכוכית, כן את! בסכנה של חירור מערכת העיכול. אז, אם הסיפור אמיתי, תלכי להיבדק

19/10/2023 | 17:18 | מאת: ליאור

בגלל שהאוכל שאוכלים עובד דרך השליה אז הנחתי שזה גם יעבור

זכוכית תעבור?! היא לא מתעכלת גם בעוד אלף שנה, איך תעבור? אחד החומרים הכי פחות מסוכנים, מבחינה כימית שיש. אז, אם לא הלכת לבדיקה, כנראה אין בעיה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות