קפסולה למכונת כביסה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/10/2023 | 11:41 | מאת: ליאור

שלום, שמתי את הקפסולה של פרסיל יחד עם בגדים במכונה וראיתי שהקפסולה יצאה מהמכונה תוך כדי שהמכונה עובדת. עצרתי את המכונה ושמתי כפפות והכנסתי חזרה את הקפסולה שהייתה חצי מפורקת וחלק מהנוזל נשפך על הכפפה האם חלילה יכול להיגרם נזק כלשהו? כי אומרים שחייבים להכניס קפסולה שלמה ולא מפורקת ואני חוששת כי נגעתי בה למרות הכפפות

18/10/2023 | 11:46 | מאת: ליאור

בין המרכיבים רשום סובטיליסין

כולו סבון כביסה! היצרנים לא רוצים תביעות אז אומרים לא לגעת בסבון כי יש אנשים בודדים שעלול לגרום להם גירוי בעור, זה הכל! יש שיהיו אלרגיים, אבל את זה אתם כבר יודעים שלא כי כנראה לא פעם ראשונה שאתם משתמשים בקפסולת סבון כביסה אלה. אם את רוצה בעיה, מה הנזק הסביבתי מכל החומרים המיותרים שמוסיפים לקפסולות סבון כביסה. פגיעה בך? לא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות