חשיפת תינוקת לאחר החלקה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/10/2023 | 12:41 | מאת: סיון

שלום אני חודש לאחר לידה מעונינת לחדש החלקה אורגנית. האם יש בעיה בהחזקת התינוקת לאחר ההחלקה? תודה

תקראי תשובות קודמות בפורום בנושא, כדי להרחיב ידע. החלקה אורגנית לא עושה אותה בטוחה או בריאה לא לך ולא לתינוקת. הרי בתהליך ההחלקה חייבים חומרים חזקים שיפתחו את השערות. גם חומרים אורגניים הם חזקים. יש חומרים מאושרים על ידי משרד הבריאות. הרוב לא מאושרים! ולצערי יש הרבה מספרות שמשתמשים בחומרים שהיו מאושרים על ידי משרד הבריאות, ונפסלו וממשיכים להשתמש, או שמערבבים חומרים מותרים עם אסורים כי אחרת ההחלקה לא יוצאת מספיק טוב והלקוחות כועסים. ו... לאחר ההחלקה, השער פולט חומרים... לא תמיד מאוד מסוכנים, אבל ממש לא מתאימים לנשימה לתינוקת שרק נולדה. נכון שההתלבטות לא קלה, אבל לשיקולך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות