בלחץ מריח של דלק מה הסכנות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/10/2023 | 09:04 | מאת: יעל

שלום טרימסטר שני. בעלי אתמול תידלק בערב והיום בבוקר כשנכנסתי לרכב היה ריח חזק מאוד של דלק. שמתי מסכה ופתחתי חלונות. מניחה שהייתי חשופה חמש דק או יותר. האם חלילה יש נזק להריון?? מודאגת

הסיפור לא נשמע הגיוני... מסכה? איזו אב"ך? או מסכת קורונה שאם היה חומר מסוכן באמרת הגדלת את החשיפה ואת הסיכון. אדי דלק מתנדפים מיד! בטח לא 5 דקות. פחות מחשיפה בכל זמן ברחוב עם תנועה של מכוניות. והסיכון אפסי בהתאמה. ונניח שהסיפור עם אמת, ויש ריח כדאי שתלכי למוסך לבדוק את מערכת הדלק שאין בעיה, כי לא צריך להיות ריח.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות