דשא סינתטי חדש בחצר בית פרטי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/10/2023 | 22:42 | מאת: לי

שלום. לפני כ3 חודשים התקנו דשא סינתטי בחצר הבית והנחנו עליו שערי כדורגל וכו. הבן שלי בן שבע משחק שם בכל יום הרבה זמן כל פעם. ובדרך כלל יחף. היום בפעם הראשונה שמעתי שיש הרבה חילוקי דעות לגבי שימוש בדשא סינטתי ולגבי החשש שהוא מסרטן ומסוכן לילדים. לא היה לי מושג! האם מסוכן? האם יש דרך לבדוק?

יש הרבה מאוד סוגים של דשא סינטטי. הרגליים.. לא בעיה, מקסימום שריטות וגירוי של העור. כנראה שאין בעיה של אלרגיה. לגבי בטיחות הדשא, יש דרך לבדוק. תפני לחברה ממנה רכשת את הדשא ותבקשי את תו התקן למוצר. אם המוצר עם תו תקן למוצר שקנית הוא נבדק על ידי מכון התקנים ונמצא בטוח. אחרת אין דרך לדעת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות