עופרת בידר השינה.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/09/2023 | 00:08 | מאת: אלעד

היי דוקטור, תודה רבה על המענה. כפי שכבר הסברתי הצעורים והמיטה נמצאים במקום מאוורר(הילונות תמיד פתוחים, יש רשת של יתושים אבל לא נראה לי זה פוגע באיוורור)פשוט עדיין יש ריח של אבק וצבע. זה הנתונים בכללי. פשוט שאלתי היא האם זה הגיוני שלמרות האיוורור עדיין לא בריא לשהות בקרבת הציורים.? תודה רבה על התשובות

מה לעשות? הרבה בתים יש בהם ריח של השנים והחיים. אתה יכול לעשות בדיקה ולראות אם יש בכלל חומר מסוכן באוויר או סתם ריחת. ו... זה סיפור הדברים לא נתונים. נתונים הם מספרים ושמות אמיתיים של החומרים/צבעים שהשתמשו בהם. כל השאר זה ספקולציות. ושוב, למרות שכבר קיבלת תשובה, רוצה לדעת אם יש חומרים מסוכנים באוויר? תבצע בדיקה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות