מכשיר למדידת עופרת באוויר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/09/2023 | 13:00 | מאת: אלעד

היי דוקטור, בנוסף רציתי לדעת האם יש מכשיר למדידת עופרת באוויר(כסף זו לא בעיה)

מדידה של עופרת באוויר הנה מורכבת. יש סוגים שונים של מכשירים, ויש אנשים שנקראים בודקים מוסמכים שיכולים לבצע את הבדיקה. מדידה של עופרת באוויר, זה לא גז, הבדיקה היא של חלקיקים ואז יבדקו מה ההרכב. אפשר גם לבדוק את האוויר. להדגיש, יש לבצע בדיקות כאלה עם ציוד מכוייל, שעולה לא מעט כסף (אלפים של שקלים) וצריכים לדעת איך לעשות את זה נכון. ו... מניסיוני בבדיקות עופרת באוויר... התוצאות מאוד לא אמינות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות