אייפון 12 קרינה צרפת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/09/2023 | 12:41 | מאת: הדס

שלום ברשותי אייפון 12, הבנתי שאסרו על מכירה שלו בצרפת בגלל הקרינה. האם זה משהו שאני צריכה לדאוג אליו? למה בצרפת אסור ובישראל מותר?

לא מדוייק! מדידה מסויימת לפי פרוטוקול מיוחד רק לדרום צרפת הראת חריגה, לא חריגת בטיחות, אלא תפעולית בגלל עדכון מסויים שבוצע רק שם ולא בכל העולם. הם בודקים את הבעיתיות בעדכון שמבוצע רק שם מה לעשות, לא עדכון שמתבצע כאן. ובנוסף... גם ארגון הבריאות העולמי אומר שאין בזה בעית בטיחות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות