שאלה בנוגע לעניין שמטריד אותי.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/09/2023 | 02:05 | מאת: אורן

אתמול הלכתי להסתפר. בסוף התספורת הספר לקח מברשת איפור, שם עליה טלק וניקה לי עם זה את הפרצוף, כדי להסיר חתיכות שיער קטנות שנחתכו במהלך התספורת. מאחר שהמברשת נגעה לי גם באף אני מניח שנשמתי קצת מזה. אחרי שלוש שעות בערך הגעתי הביתה , התקלחתי וניקיתי את הפנים. אני מוטרד מהאפשרות ששאפתי אסבסט כי הבנתי שטלק מכיל אסבסט. האם עליי להיות מוטרד מהסיפור הזה? אני כמובן לא אגיע אליו שוב אבל לא ציפיתי שהוא יעשה את זה, והכל קרה מהר. רק בדיעבד חשבתי על הסכנה שאולי יש בזה. תודה.

בטלק היום אין אסבסט הוא הוא אורגני תלך לספר אם הטלק לא אורגני באפשרותך לפנות בתלונה למשרד הבריאות.

18/09/2023 | 13:03 | מאת: אורן

תודה. אני לא יודע איזה סוג טלק זה, אבל האם החשיפה החד פעמית הזאת מציבה אותי בסיכון לחלות בסרטן הריאות אם זה טלק לא אורגני? מזה אני מאוד מוטרד.

קיבלת תשובה מה עליך לעשות. תבדוק. אם יש בעיה תפנה בתלונה למשרד הבריאות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות