דבק אפוקסי צמוד למזגן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/09/2023 | 20:59 | מאת: חיים

טכנאי מזגנים עבד אצלי ולצורך תיקון ליד המזגן השתמש בדבק אפוקסי. כמה זמן לוקח לזה להתייבש, האם הדבק משחרר משהו משהו לאורך הזמן שיופץ ע"י המזגן בכל הבית? יש תינוק.

14/09/2023 | 21:15 | מאת: חיים

מוסיף: על האריזה כתוב שמתקשה אחרי 10 דקות.

אפוקסי דבק מהיר ואיכותי. אחרי 10 דקות, אם זה מה שכתוב, הדבק גמר את התהליך, וזהו. כל רהיט וציוד בבית פולט חומרים מסוכנים, תמיד. הספה, הכיסא, הוילון, המקרר, הקירות... הכל! לכן יש את ההנחיה של משרד הבריאות לאוורר את הבתים. באופן כזה רמת החומרים המסוכנים באוויר הבית יורדת לרמה שהאדם הרגיל כולל ילדים יכול להתמודד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות