פלסטיק חם ומזון בשימוש יומימוי לאורך זמן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/09/2023 | 12:00 | מאת: רוני

היי, בעבר הוזהר רבות מפני השימוש בפלסטיק ומזון חם. הבן שלי בן 3 נמצא בגן עירייה.את האוכל הם מקבלים חם מאוד בצלחות פלסטיק וסכום חד - פעמי. אני מאוד חושש לבריאותו ובריאות הילדים בגן. האם מוצדק? מה לעשות ? תודה.

יש סוגים רבים מאוד של פלסטיק. יש שמאושרים למזון ועמידים בטמפרטורה גבוהה ויש שלא. אם הכלים מיועדים למזון ועמידים לא צריכה להיות בעיה.

14/09/2023 | 08:49 | מאת: רוני

היי, האם צלחות וסכום מבמבוק בטוחים לשימוש?

כל חומר שמאושר למזון בטוח לשימוש.

18/09/2023 | 12:15 | מאת: רוני

אם אני אקנה צלחות מנרוסטה זה מספיק טוב? האם נרוסטה לא פולט חומרים מסכונים בשגרה ו/או בשימוש עם מזון חם?

כל חומר, כולל גם פלסטיק שמותר לשימוש למזון אין איתם בעיה

18/09/2023 | 16:40 | מאת: רוני

לא כתוב על הצלחת מאושר לכן פונה אלייך נירוסטה זה חומר בטוח למאכל מזון חם לילד בגן?

אין על הצלחת סימון של מזלג וכוס, זה מודפס בדרך כלל בקטן. לגבי נירוסטה... למה נירוסטה? זה חומר מעביר חום והילד עלול לקבל כוויה. לא צריך ללכת לקיצוניות מיותרת. כל צלחת שבשימוש בבית תתאים גם לילד לאכול בגן.

19/09/2023 | 12:06 | מאת: רוני

בבית משתמשים בזכוכית, זה עלול להישבר בגן...

19/09/2023 | 14:36 | מאת: רוני

אז אם הבנתי אותך נכון מלבד החופ שעלול להיווצר מהשימוש בנרוסטה אין סכנה של פירוק חומרים וכיו"ב נכון?

26/09/2023 | 14:20 | מאת: רוני

היי, אפשרי לקבל תשובה?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות