מסיר שומנים פג תוקף מה הסכנה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/09/2023 | 19:45 | מאת: קרן

היי דר אני בהריון וגיליתי שהעוזרת ניקתה את התנור עם מסיר שומנים ולא רק זה, הוא בכלל לא היה בתוקף אלא עד 2020. מדובר על מסיר שומנים של סיליט באנג. המרכיבים הם : פחות מ5 אחוז חומר אניוני פעיל שטח, לינלול, בושם מספר שאלות 1. מה הסיכון אם החומר לא בתוקף כמעט 3 שנים? 2. אני חושבת שניקתה רק את הכיריים אבל לא בטוחה. במידה וניקתה הכל כולל תנור, האם יש צורך לנקות עם מים בנוסף כדי להוריד את החומר?? אני חושבת שהוא הספיק כבר להתנדף 3. החדר שינה שלי יחסית קרוב למטבח ואווררתי עם חלונות פתוחים. האם זה בטוח לישון הלילה למרות החומר? 4 . האם יכול להיגרם חלילה נזק לעובר בעקבות שאיפת החומר הזה? 5. קראתי שניתן להשתמש בחומר הזה להסרת שומן בכלי אוכל ואני לא מצליחה להבין למה אם מסיר שומנים זה חומר ככ מסוכן 6. תוך כמה זמן מהפעולה יהיה ניתן להשתמש בתנור ובכיריים לבישולים ולאפיה?? תודה רבה

לא קשור להריון ולא לשום סיכון אחר. מדגישה שום סיכון, בדיוק כמו חומר ניקוי "טרי". החומר הזה טוב ויעשה עבודה מעולה ואין שום סיכון לאף אחד, גם בעוד 10 שנים ויותר. פג תוקף לחומר ניקוי? מה בדיוק פג תוקף בו? שום דבר. אין שום משמעות. חומר הניקוי היחיד עם פג תוקף הוא אקונומיקה, כי האקונומיקה מתפרקת, גם אז אין בעיה מלבד שהוא לא יעשה את העבודה כל כך טוב כי יהיה פחות חומר פעיל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות