מדפסת לייזר האם מסוכן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/09/2023 | 16:51 | מאת: אאא

הי היום הייתי בלשכת תעסוקה ובזמן ששתיתי מהקולר שמתי לב בראיה עקיפית לאור ירוק שיוצא ממדפסת לייזר ענקית במרחק 4 מטר ממני , האם יכול לפגוע בראיה? ממתי יש אור בכלל שיוצא ממדפסת לייזר.. לא אמור להיות אור מבחוץ לדעתי..

מה שראית זה לא הלייזר. הלייזר קודם כל לא בתחום הנראה, ושנית סגור בתוך יחידה פנימית שלא נגישה באופן רגיל. אז, יש עוד מנורות בתוך המדפסת למטרות שונות, אבל זה לא הלייזר ובהתאמה לכן אין בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות