ריסוס ביתי בK2000 בהריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

31/08/2023 | 17:04 | מאת: דור

שלום רב, אני בשבוע 13+4 בהריון ראשון ולצערי לא ידעתי שלא ניתן להשתמש בK2000 ויצא שריססתי כמה פעמים בודדות במקומות קטנים בבית. הפעם האחרונה הייתה לפני כשבוע בחדר שינה והשארתי את החדר עם חלון פתוח במהלך היום. היום דיברתי עם המכון הטרטולוגי ונאמר לי שכל עוד לא היו לי תסמיני הרעלה כלשהם (התעלפות, כאב ראש, סחרחורת) אז כנראה שהכל בסדר עם העובר. אשמח לשמוע גם את חוות דעתך על כך והאם יכולה להיות פגיעה משמעותית בעובר. אני יודעת שעשיתי טעות שברור שלא אחזור עליה יותר אבל מאוד חוששת עכשיו :(

שוב,אני לא מביעה את דעתי ולא נותנת חוות דעת. החומר לא טרטוגני ומוזר אם אמרו לך את זה, אלא רעיל בכמויות גדולות, ובודאי לא ברמה של ריסוס נקודתי. נתנו לך תשובה מלאה. כל השאר המצאות מיותרות שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות