ממצאים מטרידים ממחקר שהתפרסם ב-2006

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/08/2023 | 11:23 | מאת: נגה

היי ד"ר הריון ראשון יקר. עשיתי המון בדיקות us מאז גילוי ההריון כי הייתי בחרדות וגם היו לי כאבים ודימדומים. היו פעמים שנבדקתי ב-us גם פעמיים בשבוע. בנוסף, עשיתי שקיפות וסקירה. לאחרונה קראתי שב-2006 התפרסם מחקר מטריד שבו חקרו את השפעת גלי הקול על עכברים. נמצא שהיו להם בעיות התפתחותיות במוח ועוד דברים. אין לי ושג האם המחקר הזה היה מגובה במחקרים נוספים אבל אני ממש בלחץ כי נאמר לי שאם יש כאבים אז כן עלי לבוא להיבדק וכמו שאמרתי עברתי המון בדיקות. אני שבוע 15. אשמח לשמוע ממך על תובנות המחקר. תודה

ונראה לך שהצוות הרפואי שלך יסכן את התינוק או אותך? ונראה לך שכל העולם! יסכנו את העוברים ואת האימהות, במיליוני בדיקות אולטרסאונד המבוצעות על נשים בהריון. אז היה מאמר אקראי, יכול להיות שגם לא נבדק כראוי. אם את לא סומכת על הצוות הרפואי שלך, בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות