הריון וגלישה סלולרית מופרזת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/08/2023 | 21:09 | מאת: ליה

היי ד"ר אני בשמירת הריון ומוצאת את עצמי רוב הזמן עסוקה בלישה סלולרית. היום נכנסתי לזמן מסך ונחרדתי לגלות שבממוצע גולשת 7 שעות ביום. אני בטרימסטר שני ומניחה שאת הנעשה לא ניתן להשיב אבל מאוד חוששת שחלילה נגרם נזק מבינה שקרינה סלולרית היא בלתי מייננת אך יצא לי לקרוא באינטרנט שיחד עם זאת היא לא בריאה ובמיוחד בהריון מה לגבי טלויזיות? מחשבים? תודה רבה

אין הבדל בין טלויזיה, מחשב, סלולרי, מייבש שער וכל שאר הציוד. אם היה סיכון, הצוות הרפואי שמטפל בך היה מזהיר בנושא. אין אזהרה ואין הנחיה. וגם את יודעת, הטרימסטר הראשון הוא המשמעותי השני קצת פחות והשלישי עוד פחות מבחינת גורמי סיכון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות