ראקציה כימית שהלחיצה אותי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/08/2023 | 16:56 | מאת: דנה

היי ד״ר אשמח לחוות דעתך. אני בטרימסטר שני בהריון. היום טיגנתי שניצלים וכדי לא לשפוך את השמן הרותח בכיור, בטפשותי שמתי בניילון סופר ובאריזה הריקה של השניצלים שהייתה שחורה גם מפלסטיק או מקלקר. לאחר שהעברתי את השמן, השקית והפלסטיק השחור התעוותו ושינו צורה ונוצר ריח חריף ממש. פיניתי הכל וזרקתי. האם בעקבות הראקציה, חלילה יכולה להיות פגיעה בעובר? הכוונה היא שהאם מה שהרחתי יכול לעבור לעובר? תודה

שום ראקציה כימית! בגלל החום הניילון איבד צורה, והשתחרר קצת ריח. גם בושם משחרר ריח. טוב שחוש הריח שלך עובד טוב. מזל שאת לא יודעת כמה חומרים מסוכנים את נושמת שאין להם ריח. ולא, שוב אין שום קשר בין הריח לבין ההריון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות