ניקוי ריפודי רכב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/08/2023 | 13:16 | מאת: שי

שלום , אני חושב להזמין ניקוי לריפודי הרכב, ששאלתי עם איזה חומר משתמשים אמר לי אבק בשם "בום" של קלינטק . באתר של היבואן פירסמו את אישור מכון התקנים https://www.clean-tech.co.il/wp-content/uploads/2019/07/Boom.pdf השאלה שלי האם החומר יכול להיות מסוכן שיישאר בתוך הבד או שהוא מתאדה? הם אמרו שבהתתחלה הם מרססים את החומר ואז שואבים עם מים נקיים.

החומר הוא אבקה, אותו ממסים במים ואולי בחומרים נוספים, (המידע לא זמין במדוייק) ואז מבצעים את הניקוי. אם לאחר הניקוי החומר ישאר על הריפוד, הריפוד יפגע, שינוי צבע, חורים... וגם מגע עם עור הגוף עלול לגרום לאי נוחות, לכן השטיפה מלאה, ואחריות בהתאמה. ורק לשניה נגיד שנשאר, החומר אבקה, הוא לא מתנדף.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות