ילדה ישנה ליד מיקרו.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/08/2023 | 20:12 | מאת: תמר

היי דוקטור, הילדה שלי ישנה עם הראש בצמוד לקיר גבס( בחדר היא אפשר פשוט לישון עם הראש בצד השני) שבצד השני של הקיר גבס יש מיקרו(שלפעמים מדליקים אותו בזמן שהיא ישנה) בפורום ראיתי שאת כותבת שאין בעיה עם קרינה בלתי מייננת. זה המקרה גם הפעם?

נכון! אין בעיה שהיא ישנה מהצד השני של הקיר, גם אין בעיה באותו החדר עם המיקרוגל. הסיכון בקרינה לא מייננת הוא החימום, הבישול, מה שקורה לאוכל, למים שמכניסים לתוך המיקרו, לא מחוצה לו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות