איך כתמים פתאום נעלמו

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/08/2023 | 03:41 | מאת: דורון

שלום, שמתי רשת של תנור באמבטיה עם אקונומיקה להשריה למשך 3-4 שעות. אחרי שהוצאתי את הרשת ראיתי 2 כתמים שחורים קטנים על דופן האמבטיה בגודל כ2 ס"מ על 2 ס"מ. שיערתי שנוצרו מכך שנדבק קצת מהשומן של הרשת על הדופן. ניסיתי במשך דקה לשפשף את הכתמים חזק עם אקונומיקה אך הם לא ירדו. אחרי זה שטפתי את כל האמבטיה לפחות דקה עם הרבה מאד מים להסיר את כל האקונומיקה (הכתמים עדיין נשארו במקום). אחרי כמה שעות חזרתי לאמבטיה וראיתי ש-2 הכתמים נעלמו כלא היו. איך הם פתאום נעלמו? אני פשוט מנסה להבין את זה. וכאמור שטפתי את כל האקונומיקה עם הרבה מאד מים. תודה רבה

שוב, למה אקונומיקה??? להסרת שומנים??? ממש לא מתאים. בזבוז חומרים וסיכון מיותר!! יש חומרים אחרים שמתאימים להסרת שומנים. לקרוא מה שכתוב בתוויות החומרים ולפעול לפי הכתוב. לגבי הכתמים שנעלמו... יש ניסים. הסברים שאין בהם שום היבט בטיחות ממש לא קשור לפעילות הפורום. הסבר אפשרי לדוגמא, זה ששטפת עם מים... האקונומיקה כבר חדרה לשומן, אז על פני השטח שטפת ובפנים האקונומיקה עשתה הלבנה. וכן, מבחינת חומרים שכבה כזו היא עבה לחדירה של אקונומיקה, ומים שלא חודרים שומן לא שטפו את מה שבפנים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות