שימוש באקונומיקה שבוע 13

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/08/2023 | 10:10 | מאת: לירון

היי, הריון ראשון שבוע 13. משתדלת להימנע מאקונומיקה אבל פעם בשבוע מעבירה באסלה בשירותים. אני משתמשת במסכה (הפשוטה הכחולה מה שהיה לקורונה) וכפפות. היום טיפה התקרבתי לאסלה והרחתי ריח יותר חזק מהרגיל. מיד הורדתי את המים וגם אווררתי את הבית. האם שימוש קצר טווח מסוכן להריון? בנוסף, ראיתי שרשמת שאסור להשתמש במסכה ושזה יותר מסוכן ועכשיו אני ממש בלחץ ורוצה לדעת למה תודה

אין קשר בין הריון ואקונומיקה!! להגיד שוב? אין קשר בין הריון ואקונומיקה! אקונומיקה היא חומר מסוכן לכל אחד ועדיף להמנע משימוש שלא הכרחי. ואם משתמשים אז לפי ההנחיות המפורטות בתווית שעל הבקבוק. לא צריכים אקונומיקה לאסלה, יש הרבה חומרים אחרים פחות מסוכנים שעושים את אותה עבודה. אלא אם יש מחלה זיהומית בבית וכנראה זה לא המצב אז משתמשים בחומרי חיטוי חזקים. כמובן שאם את תאבדי הכרה מחשיפה לכלור, המשתחרר מהאקונומיקה, או כל חומר אחר, אז התינוק עלול להפגע כי לא יקבל חמצן! מסכת קורונה עוזרת לקורונה, לחלקיקים!! בלבד!! אדי כלור הם גז הם עוברים את המסכה וחודרים למערכת הנשימה. אז איך בדיוק את רוצה שזה ימנע חשיפה לגז שבאוויר שאת נושמת עם המסכה??? ולא רק זה, פעם שהגז חדר ואת עם מסכה, קשה לו לצאת החוצה ואת נושמת אותו שוב ושוב, והפגיעה עלולה להיות חמורה יותר. בלי מסכה מתאימה, עדיף.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות