אוזניות בלוטוס למחשב נייד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/08/2023 | 11:41 | מאת: ליאור

שלום רב האם שימוש באוזניות בלוטוס למחשב נייד במרחק של כמטר בערך מהמחשב עצמו ברור שלי שיש קרינה בזה כמו בהמון דברים אחרים, השאלה היא אם זה ברמה שמסכנת בריאות גורמת למחלות מסוימות? (מדבר על שימוש לאורך שעות ארוכות) עד כמה הפער בין זה לבין אוזניות אלחוטיות שמדובר במרחק יחסית קצר בין האוזנייה למחשב?

07/08/2023 | 11:42 | מאת: ליאור

פער בין זה לבין אוזניות חוטיות*** בטעות רשמתי אלחוטיות סליחה

מצויין, שיהיה לך נוח לעבוד ולנוע. אין הבדל, תשתמש במה שנוח ונעים לך. ברור שיש קרינה סביבנו תמיד! יש קרינה אלקטרומגנטית מייננת (שמש, רנטגן...) והיא מסוכנת ועלולה לגרום למחלות קשות, ויש קרינה אלקטרומגנטית לא מייננת (האזניות בלוטוס, אזניות עם חוט, הסלולר, המיקרוגל...), בעוצמות נמוכות שלא גורמות לך פגיעה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות