אקונומיקה יחד עם חומצת לימון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/08/2023 | 05:15 | מאת: דוד

היי, היה לי משקעי אבנית באסלה. שמתי הרבה אקונומיקה למשך שעה, צחצחתי עם מברשת, ואז הורדתי את המים פעמיים. ראיתי שעדיין נשארו משקעי אבנית, אז שמתי 6-7 כפות מלח לימון לשעה ואחרי זה שוב צחצחתי והורדתי את המים פעמיים. עכשיו קצת כואב לי בגרון ויש לי קצת קוצר נשימה. האם יכול להיות ששני החומרים התערבבו ונשמתי קצת מהם ויש לי עכשיו בעיה? מה לעשות? תודה

לפי התיאור לא ערבבת את החומרים, אלא השתמשת בהם זה אחר זה, תוך שימוש בכמויות גדולות מאוד שלא לצורך, במיוחד של חומצת לימון. לפעמים לא מרגישים טוב כי לא מרגישים טוב, אז כדאי ללכת לרופא. ו... אקונומיקה לא מורידה אבנית, אז אפשר לחסוך חשיפה מיותרת לחומרים מסוכנים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות