מדידת קרינה במקום מסווג

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/07/2023 | 17:30 | מאת: לוטן

היי דר״ר, אני עובד במקום מסווג בישראל, שבו נמצאות הרבה אנטנות ורציתי לדעת האם יש מקום שבו אני יכול לקנות או להשכיר ציוד שדרכו אוכל למדוד את כמות הקרינה במקומות מסוימים איפה שאני נמצא, פשוט אין לי את האפשרות להכניס אנשים זרים לפה. תודה

אם מסווג רצוי אפילו לא לשאול בקבוצה פתוחה. אם אתם מסווגים אתם מסודרים ומתבצעת מדידה בכל מקום שנדרש. אם יש בעיה מטפלים בה, מסבירים לכם, מדריכים אתכם לעבודה בטוחה.תשאל את ממונה הבטיחות. למדוד לבד? אתה בודק מוסמך? אם לא אין משמעות לבדיקה. אם זה לא משנה לך, תקנה ציוד באלפי שקלים, תדאג לכייל אותו באלפי שקלים ולמדוד בצורה מקצועית... אז הכי פשוט תשאל את ממונה הבטיחות, אלא אם מדדו ואמרו לך שתקין ואתה מעדיף לא להאמין.

29/07/2023 | 22:33 | מאת: לוטן

מה זה לכייל

טיפול שמעבדות מוסמכות עושות לציוד מדידה כדי להבטיח שהמדידה אמינה ומדוייקת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות