סיליקון לאיטום חריצים בחדר ילדים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/07/2023 | 20:01 | מאת: אתי

שלום, נוצר מצב שיש לנו מקטע עם מרווח קטן בין פרקטים בחדר ילדים. (התקנו פרקט מתחת לארון שפורק). מה אני צריכה לחפש כתוב על החומר שנקנה לאטום כדי לדעת שזה בטוח לשימוש ולא מפריש חומרים לא טובים? סיליקון זה בסדר? תודה

27/07/2023 | 01:07 | מאת: אתי

האם סופר 7 ומסטיק אקרליק זה בסדר? באופן כללי אחרי שחומרים כאלה מתייבשים עדיין יכולים לשחרר חומרים או שלא?

הפרטים על החומר כתובים בתווית. חשוב לקרוא לפני שמתמשים, אם מבצעים את העבודה לבד, ולפעול לפי הכתוב. אחרי שהחומר מתקשה, אין בעיה מיוחדת, אולי אפילו פחות מהרבה חומרים אחרים. שחרור חומרים אם בכלל ... גם השולחן, הכסא, כבלי החשמל... כמעט כל דבר בבית משחרר כמויות קטנות של חומרים עם הזמן. לכן, לפי הנחיות משרד הבריאות יש לאוורר את הבית. יהיה טוב לכל החומרים שצטברים באוויר הבית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות