צלחת חד פעמית שנשרפה במטבח

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/07/2023 | 06:06 | מאת: צ ב

לפני כמה ימים בישלתי תבשיל על הגז אחרי כמה דקות הגעתי וראיתי שהייתה ליד הגז צלחת פלסטיק חד פעמית שהתחילה להישרף כמובן שמייד כיביתי את הגז זרקתי את הפלסטיק ופתחתי את החלון. השאלה שלי אם נגרם לי נזק בשהות ליד הפלסטיק-הצלחת נשרפה לגמרי. ואיך צריך לנהוג בכזה מקרה. תודה מראש.

אז, הצלחת לא נשרפה. אם היתה נשרפת התיאור שלך היה אחר לגמרי. הצלחת נחשפה לחום ונמסה קצת התעוותה, אבל לא נשרפה! לנשום מה? את אוויר המטבח? פלסטיק המיועד למזון לא משחרר חומרים מסוכנים בטמפרטורה נמוכה. להדגיש שוב, לפי התיאור שלך שריפה לא היתה!. אז במקרה כמו שתארת להשתדל לא להשאיר כלי פלסטיק ליד הכיריים. ונחזור למה שצריך להדאיג יותר זה 1. אם חלילה תהיה שריפה... אש עשן...האם יש לך גלאי עשן? האם יש לך מטפה כיבוי אש? זה מה שצריך 2. חומרים מסוכנים לנשימה. האוויר בבית שלך מכיל הרבה חומרים מסוכנים לבריאות. לפי הנחיות משרד הבריאות יש לאוורר את הבתים.

19/07/2023 | 01:50 | מאת: צ ב

תודה רבה על המענה המהיר והיעיל. ממש הרגעת אותי תודה רבה ולילה טוב

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות