שאלה בקשר לבטיחות בעבודה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/06/2023 | 09:31 | מאת: יאיר

שלום הנני עובד במקום בו יש מעט קילוף ושקע ברצפה, נקודות שחורות על הרצפה וחלק קטן מקולף של הקיר.אני מוטרד בנושא זה שאולי יש עובש, אסבסט או משהו אחר שיכול להזיק לבריאותי או לנשימה ( סובל מאלרגיה ). צריך לראות את התמונותכדי להבין יותר ולהרגיע אותי או להגיד לי מה לעשות. איך אוכל לשלוח לך את התמונות? כאן לא ניתן..

כאשר יש בעית בטיחות/בריאות בתעסוקה יש לפנות למעסיק שיטפל בבעיה אם קיימת. אולי יש עובש, ואולי זה סתם לכלוך שאפשר לנקות בדקות ולא להכנס לחרדות מיותרות. גם אם זה עובש, אפשר פשוט לנקות אותו. בטוחה שכל מעסיק סביר יטפל בבעיה בין אם זה סתם לא נקי או עובש.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות