קרינה מארונות חשמל בעבודה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/06/2023 | 14:00 | מאת: מוש

בכניסה למשרד במקום עבודתה של אישתי יש 2 ארונות חשמל. בבדיקת קרינה יצא מארון אחד40 מילגאוס ומארון ממולו 70 מילגאוס. הבודק אמר לה שזה בתקן, אבל אשתי בהריון ועוברת שם כל יום ב10 פעמים . אני והיא נורא חוששים . האם היא יכולה לדרוש לשים שם מיגון של מעופרת?

קודם כל הבודק צודק שנית עופרת לקרינה מייננת! קרינת רנטגן, חומרים רדיואקטיביים. שלישית, עופרת? חומר שכל כך מסוכן לעוברים??? כן ממש כדאי לשים רעל מסוכן רביעית, כל מכשירי החשמל שיש לך בבית פולטים יותר. חוץ מקונספירציות אין בעיה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות