דשא סינטטי האם מסוכן?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/06/2023 | 22:21 | מאת: עדי

היי, קראתי לאחרונה שדשא סינטטי עלול להיות מסרטן ולשחרר רעלים לאוויר. יש לי ילד בן 4 ותינוק בן חצי שנה ובגינה יש דשא סינטטי (חלק מהיום יש שמש חזקה על הדשא). האם זה באמת מאד רעיל ומסוכן?

גם הרהיטים שיש לך בבית משחררים חומרים מסרטנים, גם קירות הבית משחררים חומרים מסרטנים. כל סביבת הקיום שלנו כוללת חומרים מסרטנים. החוכמה היא מידתיות. יש סוגים שונים של דשא סינטטי תחפשי כזה שהסיכון בו נמוך יותר. כאשר חשוב להדגיש, זה בחוץ, באוויר החומרים מתפזרים. גם בבית הדרך להוריד ריכוז חומרים מסוכנים, בהתאם להנחיות משרד הבריאות, הוא לאוורר את הבית. נקודה לגבי השמש... דשא סינטטי מתחמם מהשמש, עלול לגרום לכוויות, אז לוודא שהילדים (וגם המבוגרים) נזהרים מדשא חם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות