תחתית סיר שיש שהתקלף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/06/2023 | 14:38 | מאת: מאירה

יש לי סיר יציקת שיש שחורה, התחתית נחרכה מבישול, ניקיתי את זה ע''י סקוצ' ננס וצמר פלדה, במהלך הניקוי התקלפה מעט השכבה השחורה והתגלה הצבע הכסוף המתכתי שמתחת. האם זה מסוכן? מסרטן? האם אפשר להשתמש בסיר הלאה? איך מונעים את קילוף השכבה השחורה?

מוזר שהציפוי התקלף בקלות. יש הרבה יצרנים והרכבים שונים של סירים. מסרטן? לא סביר לגמרי תלוי בהרכב סיר אם יכולות להיות אילו שהן השפעות, סביר שלא. בכל השאר, תשאלי את היצרן אנחנו לא עוסקים בנושא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות