איך להיפטר מתיקנים ללא כימיקלים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/06/2023 | 21:25 | מאת: מיטל

האם יש דרך לעשות זאת.ללא ריסוס?

אין דרך יעילה ללא חומרים מסוכנים. כן אפשר עם הנעל ללא חומרים מסוכנים

07/06/2023 | 13:16 | מאת: מיטל

אוקיי ואיך עושים את זה במקומות בהם מאוחסן מזון? (Tרונות מטבח) ובבית עם ילדים קטנים ? אני ממש פוחדת ...

חומרי הדברה! אין משהו אחר כמו שעושים בכל הבתים עם ילדים, עם מדביר מאושר

09/06/2023 | 21:59 | מאת: מיטל

משהו לא ברור לי איך אפשר לחזור לדירה אם יש חומר פעיל שהורג גוקים במשך חודשים ושנים קדימה זה לא מסוכן??

מאיפה הבאת את זה?? החומר הפעיל מתפרק תוך מספר שעות! הורג את המקקים וסיים את תפקידו. כאשר אזור נקי ממקקים לוקח להם זמן לחזור אליו, אין דרך לגרום לסילוק מקקים אלא על ידי חומרים. רתם יכולים ללמוד לחיות איתם, או כמו שכתבתי קודם, עם הנעל כאשר רואים מקק.

13/06/2023 | 08:25 | מאת: מיטל

תודה, אז ממה שאני מבינה אחרי מספר שעות ( או לפי הנחית המדביר) לא נשקפת שום סכנה. הסכנה היא רק בעת וסמוך לפעולת הריסוס עצמה נכון ?

בהתאם לחומר, הזמנים משתנים. לכן חשוב לקחת מדביר מוסמך שישתמש בחומרים מתאימים ויתן לכם הנחיות התנהגות מתאימות.

18/06/2023 | 12:18 | מאת: מיטל

לקחתי מדביר מורשה הוא השתמש בחומרים הקרויים טמפריד ופרתרואיד מתחת לארונות והאי במטבח. שאלתי היא האם ניתן לשטוף שם כדי לוודא שאין שאריות? האם החומר ממשיך להתפרק עי נשימה גם עכשיו שחלפו 3 ימים? תודה!

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות