קרינה ממטען סלולרי.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/06/2023 | 16:13 | מאת: יותם

היי דוקטור, ראיתי שכתבת פה שלהיות עם הטלפון בזמן טעינה לא מזיק מבחינת הקרינה. אבל כל פעם שאני כם הטלפון שהוא מחובר למטען אני מרגי שסחרחורת קלה אני חשבתי שזה בגלל הקרינה זה לא הגיוני?

אז, כל מכשיר חשמלי שמחובר גורם לך לסחרחורת קלה?!

04/06/2023 | 06:27 | מאת: יותם

אני לא יודע, רק שאלתי שאלה חוץ מיזה שאני מניח שאני לא נוכע במנועים של מכשירי חשמל אחרים, אבל בלי קשר לא ממש ענית לי

אני עניתי רק אתה לא הבנת את התשובה אין בעיה של קרינה ממטען סלולרי, אין שם מנוע ואין שם שום התקן מיוחד, כולו סליל לטעינה. ואם אתה נוגע לדוגמא במקרר שהוא עובד ולא קורה לך כלום, כנראה אין שום קשר. לדייק לך עד הסוף, הוכח כבר לפני שנים שאין קשר בין תחושות מעין אלה שאתה מרגיש למכשירי סלולר וטעינה. תמיד אפשר לפנות להתיעצות עם רופא המשפחה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות