הסרת שיער בלייזר סכנה לעיניים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/05/2023 | 17:24 | מאת: נתנאל

היי אני מבצע הסרת שיער במכון לייזר, לפעמים עושים לי את הלייזר בישיבה כי אני עושה גם בעורף או בגב, השאלה שלי היה כמה פעמים שהיינו מול מראה והסתכלתי לפעמים על המראה לראות מהצד בזמן הטיפול, הייתי עם משקפיים כמובן אבל זה לא אטום 100% השאלה אם הקרן לייזר יכולה בכלל לחזור דרך המראה ואז איכשהו להיכנס בין הרווחים במשקפיים?

המשקפיים להיות משקפי לייזר (לא משקפי שמש) וצריכים לכסות היטב את העיניים. לא צריכים להיות רווחים. אפשר להיפגע בעיניים ובעור מקרן ישירה, מפוזרת ומוחזרת. אם נפגעים מרגישים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות