הבדל בין תקעי חשמל ש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/05/2023 | 10:25 | מאת: דור

היי שאלה למה לתקע חשמל עם 2 פינים בדרך כלל יש לו פלסטיקים בתחילת הפינים שעוטפים אותו ולתקע חשמל עם 3 פינים עם הארקה , הפינים לא עטופים בפלסטיק בהתחלה שלו.. שמתי לב שאלה עם ה 3 פינים הם אלה שעושים קשת חשמלית בעת ניתוקם.. יש אחד שאפילו מקפיץ תחשמלצבבית בעת ניתןק..

לפי התיאור שלך, כדאי אולי להזמין חשמלאי לבדוק את מערכת החשמל בבית. ניתוק תקע לא אמור להקפית את החשמל. כל זמן שהמערכת תקינה והשקעים תקניים, כל אחד יהיה בצורה שיהיה לפי התקן ודגם מאושר של היצרן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות