קוביות צבעוניות להקפאה מפלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/05/2023 | 21:54 | מאת: עדי

הכנסתי כמה קוביות פלסטיק קפואות לכוס מים והרגשתי טעם מוזר, בדקתי את הכוס וגיליתי שקוביות הפלסטיק התפוצצו ( 2 קוביות ), האם ידוע מה יש בתוך הקוביות, איזה נוזל? והאם נגרם לי נזק? תודה רבה

יש הרבה סוגים של קוביות פלסטיק לקרור. בדרך כלל החומרים בפנים אינם מסוכנים בכלל, מים, תמיסת מלח.... לפעמים יש חומרים שלאוכל אותם בכמויות גדולות עלולים לגרום לאי נוחות במערכת העיכול. סביר ששתית כמות קטנה מאוד, גם של מי מלח הטעם לא נעים. אבל אם את מריגשה מרגישה לא טוב, תפני לקבלת טיפול רפואי. בכל מקרה כדאי לקרוא את התווית על האריזה ולוודא שהמוצר בטוח.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות