האם אפשרי להתחשמל ממצבר רכב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/05/2023 | 19:54 | מאת: מצבר

היי יש לי בוסטר התנעה למצבר רכב ובטעות בלי לשים לב החזקתי אותו ביחד עם מפתח, בצורה שהמפתח רוב הסיכויים נגע בפלוס של הבוסטר , לא הרגשתי כלום , זה בגלל שאי אפשר להתחשמל או בגלל שהמפתח כנראה לא נגע והיה לי מזל

14/05/2023 | 20:09 | מאת: מצבר

הבוסטרה12 וולטInternal rechargeable 9Ah battery delivers up to 750 peak amps of power.

אפשר להתחשמל, אך לא ברמה קטלנית. להרגיש זרם. אם היית מרגיש זרם היית מיד מזיז את היד. כנראה שהמגעים לא סגרו מעגל ולכן גם לא הרגשת כלום. הדבר נכון למכוניות בנזין. מכוניות חשמליות זה סיפור אחר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות