מה זה טריטאן והאם הוא עמיד בחום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/05/2023 | 07:35 | מאת: חיים

בוקר ושבוע טוב ורד:) יש איזו מסחטת מיצים שאני רוצה לקנות שקונוס הסחיטה שלה עשוי טריטאן ההספק שלה הוא 130W אם זה עוזר לך טריטאן הוא עמיד בחום וכולי בהקשר של התפקיד שלו כקונוס סחיטה?

טריסטאן הוא פלסטיק שעשוי משלשה סוגים של חומרים. ו... יש לו יחסי ציבור וקידום מכירות חזק של היצרנים. אין לפלסטיק זה שום העדפה על פני האחרים. להגיד שאינו מכיל BPA כאילו עושה את המוצר ליחודי, כאשר ברוב מוצרי הפלסטיק לשימוש למזון אין, וגם אם יש מזמן הראו שאין בזה סיכון בריאותי משמעותי. מבחינת חוזק, דומה לסוגי פלסטיק אחרים. חסרון בולט שלא עומד בטמפרטורה מעל 80 מעלות. נכון שסחיטה לא בטמפרטורה גבוהה, אבל ולא צריך להוות מכשול. אבל אין יתרון בריאותי/בטיחותי לחומר זה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות