שימוש בחומר להשמדת חיידקים פג תוקף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/05/2023 | 12:47 | מאת: שימוש בחומר פג תוקף

קיבלתי בתרומה אריזה בערך 12 בקבוקים להשמדת חיידקים דיטות אך לצערי האריזה פג תוקף השאלה האם ניתן להשתמש בבקבוקים או לא ומה החסרונות כאשר משתמשים בחומר שתוקפו פג מודה מראש

השאלה לא ברורה. מה זה השמדת חיידקים דיטות? תרומה של מוצר שפג תוקף? אם את מוסד רפואי או מוסד דומה התשובה שונה מזו שתהיה אם את בית פרטי.

11/05/2023 | 10:34 | מאת: גני

היי החומר הוא ספריי להשמדת חידקים מחברת dettol שתוקפו פג אמורים להשתמש בחומר בגני ילדים האם זה מסוכן

פג תוקף במוצר זה חסר משמעות בטיחותית. דרך טובה של היצרנים להוביל את הצרכנים לקנות עוד ועוד מוצרים. אם את רוצה להשתמש בחומר באופן חד פעמי, מזדמן לא צריכה להיות שום בעיה. ימשיך לעשות חיטוי נקודתי, לא יותר איכותי מחיטוי עם חומרים אחרים. אבל! ובמיוחד בסביבה של ילדים קטנים, החומר הפעיל גורם לתגובות אלרגיות, לגירוי נשימה, להתקפי אסטמה, פגיעה בריריות האף ופגיעות נוספות בחשיפה מתמשכת יותר. אז, לשיקולך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות