אוכל חם במקפיא האם זה בטוח?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/05/2023 | 20:46 | מאת: חיים

ערב טוב ורד:) הנחתי אוכל חם במקפיא אחרי קירור קצר בחוץ וראיתי אדים בתקרת המקפיא ונהיו כמו פתיתי קרח על דופן המגירה האם יש סיכוי שמתקרת המקפיא תהיה זליגה של פלסטיק לאוכל בקונסטיליציה כלשהי והאם אפשר לאכול את האוכל בלי חשש?

חיים... האדים שאתה רואה זה מים שמתקררים... לא נוגע לשום פלסטיק ואין קשר. ובטמפרטורה הזאת, אין יציאה של חומרים מהדפנות, אם בכלל מדובר בפלסטיק בעיתי.

05/05/2023 | 11:48 | מאת: חיים

מדובר על פלסטיק רגיל שיש במקפיאים

אחלה פלסטיק מה שאתה רואה זה אדים של מים שמתקררים. לא עושים שום דבר לפלסטיק וגם במגע ישיר לא יעברו חומרים אפילו כאשר האוכל הכי חם יגע בדופן לא ישתחררו חומרים, במיוחד שאין שם בעיה של חומרים ואין דרך שיכנסו לאוכל.

07/05/2023 | 19:12 | מאת: חיים

תודה רבה ורד:)

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות