החלקות שיער VS פנים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/05/2023 | 10:35 | מאת: מושית

שלום, אני עושה פנים שנים ושוקלת לעבור פעולת החלקה. אני יודעת שההחלקות מכילות בהכרח פורמלין אולם יש כאלו שמאושרות ע"י משרד הבריאות. מאידך גם בפעולת הפנים עצמה יש קרינה. שאלתי היא לטווח הארוך מה פוגע פחות ? פעם קראתי שהחומר משתחרר מהשיער טיפין טיפין ומסוכן כשיש ילדים בקרבה. מה דעתך ? תודה.

לא הצלחתי להבין... החלקת שער? קרינה?

04/05/2023 | 13:52 | מאת: מושית

אולי לא הסברתי את עצמי נכון אנשי שואלת - מה מסוכן פחות לעשות פנים חוזרים ונשנים (כשממכשיר הפן נפלטת קרינה) או לעשות פעם בכמה חודשים החלקה שמאושרת מטעם משרד הבריאות למרות שיש בה פורמלין?

אין שום קרינה מסוכנת מהפן! אפשר כל יום בלי בעיה. רק להזהר מכוויות. פורמלין? 1. כל מחליקי השער המכילים פורמלין ועוד מספר חומרים, נאסרו באופן מלא על ידי משרד הבריאות. 2. פורמלין מסרטן ודאי. עכשיו תחליטי מה את מעדיפה.

05/05/2023 | 08:14 | מאת: מושית

אוקיי, הבנתי. האם החלקות ללא פורמלין משיגות את התוצאה?הספר הראה לי אישור משרד הבריאות על הבקבוק.

אני לא ספרית וזה לא פורום מספרה. הספר יכול להראות לך מפה ועד להודעה חדשה. יצאה הודעה של משרד הבריאות שמסירה את האישורים. זה שהוא מציג את המוצר ולא השמיד אותו, בעיתי. לעיתים הסימון על המוצרים לא תקין, יש הטעיות בנושא בצורת הכיתוב. תפני למשרד הבריאות לבדוק אם יש אישור למוצר שהוא מציג כתקין.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות