תנור שלא מנקים אף פעם

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/04/2023 | 19:11 | מאת: שי

שלום, אני גר בדירת שותפים. יש תנור שכולם משתמשים בו (לבשר, דגים, מאפים, ירקות וכו') ומנקים אותו בערך פעם בשנתיים-שלוש (כלומר - לא מנקים אותו אף פעם). האם יש בזה איזשהי סכנה בריאותית? תודה

במילה אחת - לא למה שיהיה מסוכן? אולי לא אסטטי, לא יפה, לא נעים... למה שתהיה בעיה בריאותית? התנור עובר חיטוי בחום בכל פעם

01/05/2023 | 12:53 | מאת: שי

תודה על התשובה. אז למה אני רואה בבתים של אנשים נשואים אובססיה כזאת שהתנור יהיה נקי? הרי לרסס במסיר שומנים וכדומה מן הסתם לא מועיל לבריאות המאכלים וגם לא לבריאות המרסס שנושם את האדים של זה וכו'.

מה לעשות שיש אנשים שחושבים שכל הזמן צריך לנקות ולנקות? ולא רק את התנור... אם זה משמח אותם שינקו, כמובן בזהירות לא להפגע מחומרי הניקוי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות