זיהום מי תהום באשדוד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/04/2023 | 21:22 | מאת: דנה

שלום נתקלתי בכתבה שבה נאמר כי ההסתדרות הרפואית מתריעה מפני זיהום חמור במי התהום באשדוד. האם מי התהום אלו המים הזורמים בברזים? והאם בר מים בעל סנן אמור למנוע מהכימיכלים המזהמים לעבור למים אותם אנו שותים? כיצד ניתן להיזהר יותר? תודה

כל המים שמגיעים לברזים נבדקים באופן רציף. בכל מקרה של חריגה/בעיה יוצאת מידית הודעה לתושבים. אין שום קשר לבר מים. מי תהום בדרך כלל אלה מים שאולי ישאבו בעתיד. בשלב זה מי התפלה מהמתקן הנהדר שיש לכם בעיר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות