טחפון שבור קרינה.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/04/2023 | 19:15 | מאת: עופר

היי ד״ר, הטלפון שלי שבור וסדוק כולן בגב המסך, קציתי לדעת האם בגלל זה הטחפון פולט יותר קרינה( זה נשמע לי הגיוני כי אין מה שחוסם את הקרינה) ואם כן זה לא בריא?

הנחת היסוד שלך שגויה הכיסוי של המכשיר שומר על הרכיבים בפנים בכלל לא קשור "לקרינה". אין קרינה מייננת מטלפון סלולרי. קרינה לא מייננת בעוצמה בטוחה (שלא מבשלת אותך) זה מה שנפלט. אם לא מפריע לך שנראה קצת מכוער בגלל ששבור, ואולי חתיכות שעלולות לפצוע את היד, אין בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות