הדברה בבית במהלך הריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/04/2023 | 15:50 | מאת: אבישג

שלום, אני בהריון בשבוע 16 פלוס 5. בעקבות נמלים בבית ותיקנים שנמצאים באזור המטבח וקשה להיפטר מהם הבאנו מדביר לבצע הדברה. הוא הדביר בבית עם החומר שנקרא "אדמירל סופר" המכיל פירטרואיד ביפנטרין ואת המג"ח נובלורון. עידכנתי את המדביר כי אני בהריון והוא המליץ שלא כדאי להיכנס 7 שעות לפחות מזמן ההדברה. אני לא נשארתי בבית ונכנסתי רק לאחר 24 שעות מההדברה. אשמח לדעת האם אין סכנה לעובר כתוצאה משאריות הדברה בכך שנכנסתי לאחר 24 שעות לבית? תודה.

19/04/2023 | 16:39 | מאת: אבישג

חשוב לציין כי כל החלונות בבית היו פתוחים ולכן הבית היה מאוורר כל ה24 שעות.

חבל על כל המהומה, וחבל שהמדביר נכנע לך בניגוד למקצועיות שלו. אין שום אזהרה לחומר לנשים בהריון! אפשר היה לחזור לבית לאחר שעה, זמן המוגדר על ידי היצרן כמספיק לחומר להתייבש, במיוחד שלדבריך הבית היה מאורר ופתוח.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות