צבע עופרת בבית על ארון קיר ומסגרות חלונות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/04/2023 | 14:46 | מאת: אור

שלום, חשדתי שחלק מהדברים בבית שלי צבועים בצבע עופרת (ארון ישן, חלונות) הבית נבנה בשנות ה70. הזמנתי בדיקה מאמזון שיצאה חיובית, כלומר הצבעים ככל הנראה מכילים עופרת. מה ניתן לעשות? האם יש אנשי מקצוע בארץ שמומחים בסילוק או איטום של צבעי עופרת? אני רוצה להיכנס להיריון וחוששת, יש גם פעוטה בבית

הפורום לא נותן יעוץ החלטה שלך על דרך הפעולה. תוצאה מוזרה, אבל הכל יכול להיות. את יכולה להזמין אנשי מקצוע (צבעים) שיסירו את הצבע הישן ויצבעו בחדש את יכולה להחליף את החלונות והריהוט ובטוח יש עוד מספר דרכים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות