דיו של תמונה מודפסת בסלון בטיחות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/04/2023 | 14:51 | מאת: הלל

שלום שמעתי פעם שיש כל מיני סוגי דיו חלקם רעילים . האם תמונה מודפסת על קנווס יכולה להוות סיכון כל שהוא מבחינת פליטת רעלין לאוויר? תודה מראש

כל חומר מסוכן, תלוי בכמות באופן החשיפה ומספר תכונות נוספות. גם כל דבר מזון וכל מוצר שיש לך בבית בתהליך היצור היו חומרים מסוכנים, או אפילו חלקם נוצרים ומשתחררים כל הזמן בבית... לא נראה שתרוקן את הבית מכל המוצרים... ונחזור לתמונה, בדירוג המסוכנים, באחד המקומות האחרונים אם בכלל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות