שאלה בנושא ריסוס וכביסה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/03/2023 | 13:30 | מאת: נועה

היי דר' ורד קויפמן, אשמח למענה על שאלתי: תליתי כביסה בחצר בית פרטי (קרקע), ובדיעבד נודע לי שהעירייה ביצעה ריסוס בקרבת הבתים (מניחה שנגד עשבייה, למרות שזה לא היה עם המרסס על הגב אלא בעזרת צינור). האם יש צורך לכבס שוב? מצד אחד, הספיקה מהצינור יחסית גבוהה והייתה עננת חומר מסביב, ויש שם בגדי פעוטות, מצד שני המרחק הוא כביש ועוד כמה מטרים, וגם יש בתים שחוסמים בחלקם (החצר היא מאחורי בית, למרות שיש שבילי גישה מהמדרכה לבתים). תודה רבה לך! נועה

אם בכלל היה ריסוס, ואם בכלל הגיע במרחק כל כך גדול לבגדים. תתקשרי לעיריה ותבדקי אם בכלל בוצע ריסוס, ואם כן, באיזה חומר השתמשו ולאיזה צורך. יש הרבה חומרי הדברה, קוטלי חרקים, מונעי עשביה, מניעת יתושים... כל חומר לגופו, אין הנחיות כלליות אוטומטיות כי חושבים שבצעו ריסוס.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות