נבגי עובש בבית בחורף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

26/02/2023 | 22:36 | מאת: רפאל יוסף

שלום ד׳ר ורד בחורף בתקופת הגשמים ינואר פברואר מתגבר עובש מאחורי ארון ילדים וקירות בחדר שינה אין רטיבות לפי מה שראינו. השאלה היא כמה זמן -בערך כמובן עד שמתפתחים נבגים . לא ממש מצאתי תמונות שלהם. אני ממש רוצה לדעת לגבי זה שאדע אם כן יש האם מותר לי לנקות עם אקונומיקה ומשקפי מגן ומסיכה או שחייב מישהו חיצוני ? תודה רבה

עובש מתפתח ברטיבות, חשוב למצוא את המקור אחרת זה חוזר שוב ושוב. נבגים נוצרים מיד, עם הזמן הם רק מתרבים ומתרבים. ולא ברור למה נבגים משנים לך... לך מותר לעשות מה שאתה רוצה בבית שלך, כמובן בזהירות ובלי לפגוע באף אחד כולל לא בעצמך. אקונומיקה עושה את העבודה. משקפי מגן, מסכת אב"ך, כפפות, חלון פתוח...

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות